Recomanda unui prieten
Abonare newsletter:
Stiati ca?

 

Am inaugurat aceasta rubrica atat pentru acei manageri care sunt la debutul nevoii de servicii profesionale de curatenie civila si industriala, de servicii DDD, de alpinism utilitar, civil si industrial sau constructii civile si industriale si amenajari interioare, cat si pentru cei care nu au acordat o importanta foarte mare acestor nevoi.
Suntem siguri de cel putin un lucru, si anume, ca ignorarea abordarii serioase a acestui lucru, poate costa atat sanatatea angajatilor, securitatea muncii, securitatea bunurilor, securitatea si durabilitatea unei cladiri, pana la insasi existenta afacerii respective.
Nu spunem ca importanta serviciilor pe care noi le oferim este foarte mare, dar putem anticipa atat deteriorarea celor enumerate mai sus, cat si deteriorarea relatiei cu institutiile statului abilitate sa controleze aceste indatoriri stipulate prin lege, nemaivorbind despre costurile ulterioare datorate neatentiei asupra acestor aspecte.

 

Asadar, STIATI CA:

1. Printr-o abordare profesionista si o atenta urmarire a bugetelor alocate serviciilor profesionale de curatenie civila si industriala, serviciilor DDD, serviciilor de alpinism utilitar, civil si industrial sau constructii civile si industriale si amenajari interioare, puteti face economii de pana la 25%?


2. Exista mijloace si solutii ecologice care pot inlocui aproape toate metodele invechite, avand chiar costuri mai mici si eficienta sporita?


3. Externalizand cele mai multe servicii din cele enumerate mai sus, pe langa o calitate sporita, faceti atat economie, puteti primi garantii financiare asupra calitatii executiilor (mal praxis), dar si a ceea ce se intampla cu bunurile dumneavostra?

 

4. Accesand mai multe servicii dintr-un singur loc (de la o singura companie), puteti beneficia de discount-uri de volum si de linistea ca toate serviciile sunt lafel de valoroase si garantate?

 
Membre ale
Grup DEEP SERV G.I.E.


Web design, branding si strategie Optimum Communication